Nachtwedstrijd

Zaterdag, 20 juli 2019

Nachtwedstrijd op vrijdag 6 september houden we voor de leden van B&O een nachtwedstrijd. We vissen van vrijdagavond 19:00 uur tot zaterdagmorgen 07:00 uur.

We vissen in 1 vak.

Wie mee wil doen moet zich even opgeven bij Jan Geertman op telefoon nummer 06-27011920. Een e-mail sturen naar j.geertman@home.nl kan ook.

Loten om 18:15 uur bij de brug bij Hamberg. (kruising Schooldijk – Kanaalweg Oost in Loozen)

Inleg is € 5,00 per persoon. We houden een vrijwillige pool. Inleg € 2,00. Wie meedoet aan deze pool en het meeste gewicht vangt krijgt de poolkas.